DROGI KLIENCIE HURTOWY, PRZED ZŁOŻENIEM ZAMÓWIENIA PROSIMY O ZALOGOWANIE SIĘ.
Dodatki do herbaty i kawy

Bardzo ważną częścią oferty firmy Tea Club są od niedawna produkty delikatesowe, czyli konfitury, syropy, cukry, kandyzy , owoc żurawiny, imbir kandyzowany.
Zyskują one coraz większe uznanie w oczach klientów.

Konfitury przyciągają uwagę użytymi do ich produkcji wysokiej jakości składnikami oraz oryginalnością kompozycji. Aronia z gruszką, borówka z imbirem, maliny z rumem, pomarańcze z likierem - to tylko kilka przykładów łączenia smaków.

Syropy naturalnie konserwowane sokiem z cytryny, z dodatkiem etanolu (do 1%) nadają herbacianemu naparowi wyrazistego smaku cynamonu, pigwy, malin z miodem lub czarnego bzu.

Kandyzy i cukry wzbogacają smak herbaty nutą słodyczy, w wersji aromatyzowanej słodyczą połączoną z orzeźwiającą cytryną, lekko winną wiśnią czy też deserowymi akcentami wanilii i karmelu.

Żurawina z dodatkiem cukru trzcinowego, kandyzowany imbir to pomysł na ciekawe uzupełnienie smaku i aromatu naparu herbacianego.